Klaar voor het Chirojaar van 2016-2017?

Beste Chiroleden en ouders, 

Binnenkort start het nieuwe Chirojaar. Elke zondag zal er een nieuwe, jonge en enthousiaste ploeg voor jullie klaar staan. We willen jullie via deze brief op de hoogte brengen van het verloop van de eerste maand. 

Op 11 september tussen 14u en 17u30 is het onze startdag. Wij staan klaar om jullie kennis te laten maken met jullie nieuwe leiding en vriend(in)nen. Die dag maken we ook het nieuwe jaarthema bekend. Wees dus allemaal zeker op post! 

18 september is het de eerste volledige dag in je eigen afdeling. Als je iets speciaal moet meebrengen zal de leiding dit zeker laten weten. En er is vandaag ook iets ander belangrijk: een inschrijvingsmoment! 

LET OP: deze zondag is het autovrije zondag en is de Chiro niet bereikbaar met de auto.   

Wat is een inschrijvingsmoment? 

Het is een moment waarop de ouders hun dochter of zoon kunnen inschrijven voor het nieuwe Chirojaar. Dit organiseren we ter vervanging van de huisbezoeken. Je kan hier de nieuwe leiding leren kennen, de lokalen bekijken, eventuele bijkomende vragen stellen, enzovoort. 

Wanneer is het inschrijvingsmoment?

 Telkens van 17u tot 17u30 

Wat nemen de ouders mee?  

 Informatie voor de medische fiche:  o Gegevens van de huisdokter  o Bloedgroep van je dochter of zoon 

  • De datum wanneer je dochter of zoon het laatst is ingeënt tegen tetanus 
  • 2 klevers van de mutualiteit 
  • Lidgeld cash (€35 per kind) 

Op 25 september is het terug in de eigen afdeling te doen. Er is dan ook een tweede inschrijvingsmoment gepland voor degenen die er vorige week niet bij konden zijn. Dit moment zal het zelfde verlopen als het vorige. 

Kan je toch niet wachten tot 11 september om de leiding terug te zien? Kom ons dan een bezoekje brengen tijdens Villa Pace op 3 en 4 september aan onze stand in de buurt van het Heymanplein! 

Duid ook alvast 16 oktober om 15u. aan in jullie agenda want dan is het dia-dag. Dit is de moment waarop jullie de foto’s van het afgelopen kamp te zien krijgen. Maar schrijf ook alvast 3 tot 13 augustus 2017 in jullie agenda, want dan vindt ons bivak plaats! 

Groetjes en hopelijk tot 11 september! Wij hebben er alvast zin in! 

De leidingsploeg van 

                                                                                                                    Chiro Jomokri en Komverdrom