KADOL OKTOBER

Dag beste Chiro vrienden,

De tweede maand van ons fatntastich Chirojaar gaat van start met een knal en een super toffe nieuwe kadol .

Ben je ook zo benieuwd naar de foto's van kamp, schrijf je dan zeker in voor onze diadag 25 oktober. Inschrijven kan je doen via mail naar chirojomokri@hotmail.com. In deze mail zet je met hoeveel personen je komt. Ben je met minder dan 5 personen? Vermeld dan ook met welk andere leden of ouders jij aan tafel wilt zitten!

Jullie hebben het wellicht al gemerkt, maar corona is dus in ons land. Dit betekent ook voor de jeugdbewegingen heel wat aanpassingen. Ieder jaar kijken wij naar de foto’s van op kamp op dia-dag, ook dit jaar is dit niet anders! Voor een zicht te krijgen op het aantal personen dat aanwezig zal zijn, zullen er dit jaar inschrijvingen plaatsvinden! Inschrijven kan via mail: chirojomokri@hotmail.com of via het strookje dat je op de laatste pagina van de kadol vind. Let op: wij volgen de coronamaatregels, wat op dit moment betekent dat u maximaal met 5 aan een tafel zou zitten en dit met volwassenen van het eigen gezin of bubbel. Vermeld dus zeker met hoeveel personen u zal komen en met wie u aan tafel wilt zitten!

Geef onderstaand strookje ten laatste 11 oktober aan de afdelingsleiding of groepsleiding! Ik …………………………………………………………. Ouder van …………………….. zou me graag willen inschrijven voor de dia-dag op 25/10/2020. Ik zal aanwezig zijn met …… personen. Als het mogelijk is zou ik graag aan tafel zitten met het gezin …………………………………………………………………..