Dit was Dia-dag 2015

Lachende gezichten, mooie herinneren, af en toe een traantje,…  Chiro Jomokri en Chiro Komverdrom opende zijn deuren en blikte terug op een geweldige kamp in Kaulille.

We hebben er lang naar uitgekeken en op zondag 25 oktober was het eindelijk zo ver, Dia-dag 2015! Samen met al onze Chiro vrienden keken we terug naar de foto’s van een prachtig kamp. Tien dagen vol plezier en activiteiten vastgelegd op camera. Dit beloofde een waanzinnige dia-show te worden. Onze commentators, Kelly en Amber, zorgden voor de nodige humor bij de foto’s. Veel lachende gezichtjes werden gespot maar ook rode kaakjes als er een hilarische foto voorbij kwam.
Achter de foto’s was het tijd voor de bedankingen. Jammer genoeg moeten we afscheid nemen van een aantal fantastische leidsters en leiders. Na een paar mooie jaren als leiding zijn ze nu klaar om nieuwe horizonnen te ontdekken. Ook mochten we onze kookploeg en VB’s niet vergeten. Zij zorgden ervoor dat ons buikjes elke dag goed gevuld waren.
De leidingsact was de afsluiter van de avond. Onze enthousiaste leiding, die elke Chiro zondag waarmaken, stelden zichzelf voor aan de hand van een dansje.

Al dansend sloten we deze leuke zondagmiddag  af. Een ding is zeker: wij kijken al superhard uit naar het volgend kamp! Jullie ook?

Wil jij nog nageniten van het kamp en de Dia-dag? Bestel nog vlug een USB met kampfoto's bij leidster Gertie. Voor €5 is hij van jou!