Corona Nieuws

Beste ouders,

Er kwamen de afgelopen dagen weer heel wat nieuwe regels op ons af en achter de schermen dachten we na hoe we dit kunnen verwezenlijken in onze Chiro. Dit heeft sowieso invloed op onze werking, maar vanaf 1 november zullen wij opnieuw werking geven voor alle -12 jarigen (speelclub, kwiks en rakkers).

Wat wil dit allemaal zeggen voor de leden en ouders?

  • +12 jarigen (tito, keti en aspi’s) zullen de Chiro even moeten missen. Maar niet getreurd, je leiding laat je zeker iets weten als er alternatief aanbod is.
  • Alle activiteiten zullen buiten doorgaan, wij voorzien extra afdak. Zorg er dus steeds voor dat je kind met aangepaste kledij aan het weer naar de Chiro komt.
  • Iedere afdeling zal enkel nog in contact komen met de eigen leeftijdsgroep. Bij de start van de werking zal dit duidelijk aangegeven staan wie naar waar moet.
  • Leiding dragen een mondmasker gedurende de hele middag.
  • We vragen om de kinderen door één persoon te laten brengen en afhalen die ook een mondmasker draagt
  • De bestaande regels worden verder doorgetrokken: extra handhygiëne, spelletjes met de nodige afstand,…

Wij vragen uiteraard om een kind met ziektesymptomen thuis te laten. Als er regels worden opgelegd vanuit school of een andere hobby die het afraden om naar de Chiro te komen, vragen wij ook om deze na te leven uit veiligheid voor de andere leden en leiding.

Vanaf het risico te hoog wordt en het daardoor niet haalbaar of verantwoord wordt om werking te geven, alsook als het weer het niet echt toelaat, zullen wij steeds ons best doen om tijdig te communiceren via Facebook, gsm of e-mail.

Hebben jullie toch vragen, aarzel niet om contact op te nemen met de leiding.

Groetjes,
de leiding en VB’s van Chiro Jomokri en Komverdrom